VOORDEUREN

Ongeacht welke Hörmann voordeur u kiest, u kunt in elk geval genieten van de voordelen ten opzichte van houten en kunststof deuren.

Thermo-65

Thermo65

De Thermo65 is een voordeur van hoge kwaliteit. Deze stalen/aluminium voordeur is voorzien van een inbraakwerende RC 2-veiligheidsuitrusting. Dankzij de uitstekende warmte-isolatie bespaart u energie.

ThermoSafe-Hybrid-Voordeur

ThermoSafe en ThermoSafe Hybrid

De ThermoSafe en de ThermoSafe Hybrid zijn aluminium voordeuren met een elegante uitstraling. Omdat het aluminium deuren zijn is er sprake van een zeer goede geluiddemping, grote stabiliteit en zijn ze onderhoudsarm. Bovendien werken de deuren uitstekend isolerend en zijn ze bijzonder veilig met standaard inbraakwerende veiligheidsuitrusting.

Thermo-Carbon-Voordeur

ThermoCarbon

De ThermoCarbon is een aluminium voordeur voorzien van een inbraakwerende RC 3-veiligheidsuitrusting. Met een negenvoudig slot, verborgen scharnieren en drie- tot viervoudige splintervrije beglazing beschikt de ThermoCarbon over een bijzonder hoge veiligheidsuitrusting. Daarbij komt nog de uitstekende warmte-isolatie. Met een U-waarde van maximaal 0,47 W/m²K is deze voordeur geschikt voor ultrazuinige woningen.

UW WENSEN STAAN BIJ JABRO DEUREN CENTRAAL

BEL. 038 – 4605452