GARAGEDEUREN

Wij verkopen, renoveren en installeren Hörmann garagedeuren voor zakelijke en particuliere klanten. Wanneer u kiest voor een Hörmann product dan kiest u voor topkwaliteit wanneer het om garagedeuren gaat, aangepast aan de wensen van de klant en met oog voor detail.

Kanteldeuren

Kanteldeur

De Berry kanteldeur is de klassieker onder de Hörmann deuren. Een veilige, tijdloze en degelijke garagedeur.

Openslaande garagedeur ii

Openslaande garagedeuren

Staal / Aluminium

Gebruikt u uw garage voornamelijk als berging voor bijvoorbeeld fietsen en wilt u een gemakkelijke toegang tot uw garage? Dan is de openslaande garagedeur van Hörmann een goede keuze. Bij deze tweevleugelige, geïsoleerde garagedeur wordt er bovendien geen frame geplaatst in uw garage waardoor u optimaal gebruik kunt blijven maken van uw ruimte.

Sectionaaldeuren

Sectionaaldeur

Met een Hörmann sectionaaldeur kunt u optimaal gebruik blijven maken van uw ruimte. Deze deur opent recht naar boven en ligt ruimtebesparend onder het plafond. U hebt dus maximale ruimte om uw auto te parkeren in en voor uw garage. Een moderne energiebesparende garagedeur.

Zijdelingse garagesectionaaldeur

Zijdelingse sectionaaldeur

Een Hörmann zijdelingse sectionaaldeur is behalve ruimtebesparend ook praktisch. Deze deur opent niet naar boven, maar naar de zijkant. Daarnaast heeft deze deur een loopdeurstand waardoor het erg gemakkelijk is om met uw fiets vanuit uw garage op pad te gaan.

RollMatic

RollMatic roldeur

De Hörmann RollMatic roldeur zorgt voor veel vrije ruimte in uw garage. Bij deze deur blijft uw plafond vrij en deze deur is dan ook ideaal wanneer u een compacte deur zoekt.

HEBO

HEBO  |  Houten openslaande garagedeuren

Voor een authentieke uitstraling kunt u ook kiezen voor houten openslaande garagedeuren. Een deur van HEBO is een hoogwaardige kwalitatieve houten openslaande garagedeur. Deze deur wordt gemaakt van FSC®-gecertificeerd hout en is daarmee een duurzame keuze. Door FSC®-hout te kopen draagt u direct bij aan het behoud van deze bossen en een betere leefomgeving voor mens en dier!

UW WENSEN STAAN BIJ JABRO DEUREN CENTRAAL

BEL. 038 – 4605452