ACTIES

Jaaractie garagedeur RenoMatic

“De perfecte combinatie: Veilig en duurzaam. Klimaatneutraal geproduceerd.”

De elektrische garagedeur RenoMatic van Hörmann is verkrijgbaar vanaf € 1.699,- inclusief aandrijving, handzender en standaard montage. Een actieprijs maar met de kwaliteit en veiligheid van een echte Hörmann garagedeur. De RenoMatic sectionaaldeur is beschikbaar in diverse actiekleuren en in verschillende uitvoeringen. Of u nu kiest voor Woodgrain, Decocolor, Slategrain of het Planar-oppervlak, er is altijd een model dat past bij uw gevel.

Actiematen: 2375 x 2000 mm, 2375 x 2125 mm, 2500 x 2000 mm, 2500 x 2125 mm.

​​De dubbelwandig geïsoleerde, 42 mm dikke panelen ​zorgen voor een hoge warmte-isolatie, goede stabiliteit en een aangenaam rustige loop. Deze garagedeur is inclusief ProMatic 4 aandrijving met moderne BiSecur radiotechniek en extra openingshoogte voor ventilatie van de garage.

M-profilering Woodgrain/Decocolor | Slechts € 1.699,- incl. standaard montage

De Renomtatic M-profilering is verkrijgbaar in 7 kleuren met het Woodgrain oppervlak. Het Woodgrain-oppervlak valt op door het authentieke zaagsnedemotief en de robuustheid.

Het gelakte Decocolor-oppervlak wordt aangeboden met natuurlijke houtlook in 3 actiedecors.

L-profilering Slategrain | Slechts € 1.799,- incl. standaard montage

Leisteenplaten zijn het voorbeeld voor het gestructureerde oppervlak Slategrain. Dit geeft de garagesectionaaldeur RenoMatic met L-profilering een bijzonder aanzicht. Deze deur is verkrijgbaar in 7 kleuren.

L-profilering Planar/Decocolor | Slechts € 1.899,- incl. standaard montage

Tijdloos en stijlvol. De 7 exclusieve Hörmann Matt deluxe kleuren voor het gladde Planaroppervlak in L-profilering overtuigen door de bijzonder elegantie.

Het gelakte Decocolor-oppervlak wordt aangeboden met natuurlijke houtlook in 3 actiedecors.

De actievoordeuren Thermo65 en ThermoSafe zijn naar wens en tegen meerprijs ook in dezelfde Hörmann kleur Matt deluxe verkrijgbaar.

De actievoordeuren Thermo65 en ThermoSafe zijn naar wens en tegen meerprijs ook in dezelfde Hörmann kleur Matt deluxe verkrijgbaar.

Actieperiode t/m 31 december 2024

Actie voordeuren

Een voordeur is bepalend voor de uitstraling van uw woning. Niet alleen de vormgeving maar ook de inbraakveiligheid, levensduur en isolatiewaarde zijn van belang. De Hörmann voordeuren Thermo65 en ThermoSafe voldoen aan deze voorwaarden. De geïsoleerde voordeuren van Hörmann kunt u helemaal samenstellen naar uw wensen. U vindt bij ons altijd een deur die qua uitstraling bij de gevel past. Er is keuze uit verschillende ontwerpen, actiekleuren en actiedecors. Nu verkrijgbaar voor een actieprijs vanaf € 2.299,-.

Stalen/aluminium voordeur Thermo65 incl. RC 2-veiligheidsuitrusting | Vanaf € 2.299,-

  • ​Dankzij de standaard RC 2-veiligheidsuitrusting is deze voordeur gedurende minstens 3 minuten bestand tegen een inbraakpoging met gereedschap zoals schroevendraaiers, tangen en wiggen;
  • ​Stalen deurblad van 65 mm;
  • Hoge warmte-isolatie met een UD-waarde van max. 0,87 W/(m²·K);
  • Actiematen tot 1250 x 2250 mm (op maat zonder meerprijs);
  • Design: met en zonder beglazing, in 6 actiemotieven, 7 actiekleuren en 3 Decograin actiedecors.

Desgewenst zijn de actiedeuren Thermo65 tegen meerprijs ook in de Hörmann kleur Matt deluxe verkrijgbaar, waarbij de kleur is aangepast aan de RenoMatic garagedeuren.

Aluminium voordeur ThermoSafe incl. RC 3-veiligheidsuitrusting | Vanaf € 3.299,-

  • ​Dankzij de standaard RC 3-veiligheidsuitrusting is de voordeur minstens 5 minuten bestand tegen een inbraakpoging met gereedschap zoals schroevendraaier en koevoet;
  • Aluminium deurblad van 73 mm;
  • Hoge warmte-isolatie met een UD-waarde van max. 0,87 W/(m²·K);
  • Actiematen tot 1250 x 2250 mm (op maat zonder meerprijs);
  • Design: met en zonder beglazing. 12 moderne actiemotieven en 3 klassieke actiemotieven en 8 actiekleuren kunnen naar wens met elkaar worden gecombineerd.

​​Actieperiode t/m 31 december 2024

UW WENSEN STAAN BIJ JABRO DEUREN CENTRAAL

BEL. 038 – 4605452